+45 2448 8134 Man - Fre 09:00 - 17:00

Entreprise

Vi tilbyder attraktive tilbud på entreprisearbejder til både privat og erhverv. Gennem vores mange års erfaring fra rådgiver branchen har vi stort kendskab til entreprise og udbudsmodeller. Læs mere om entreprise i menuen til venstre. Er du hoved- eller totalentreprenør, er vi altid interesseret i at afgive bud på fagentrepriser

Byggestyring og samarbejde

Som privat skal du vurdere om du selv kan styre byggeriet – eller skal overlade det til en byggevirksomhed. Det er vigtigt, hvis du selv står for projektet, at du laver en god beskrivelse, så byggevirksomhederne afgiver prisen på samme vilkår og kvalitet.

Der er ofte mange aktøre i byggeprojekter. Det gør samarbejde essentielt for det gode resultat. Vi har stor erfaring med byggeprocessen og samspillet mellem byggeriets parter. Det er vores erfaring, at man kommer længst med samarbejde og vi sætter stor pris på den synergi der opstår ved dette.

Hvilken entreprisemodel er bedst?

Når du som bygherre skal i gang med et byggeri, er det en god idé at overveje, hvor meget du selv vil være involveret i processen. Hvis du skal i gang med et større byggeri, hvor flere forskellige faggrupper skal involveres, må du som bygherre vurdere, om byggeriet skal udbydes i fagentrepriser, hovedentreprise eller totalentreprise. Vi kan være behælpelige i processen med, at finde den bedste entreprisemodel for dit projekt.

Se vores projekter

Modtag et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.​