+45 2624 8134 Man - Fre 09:00 - 17:00
ProjektNybyg, byggerådgivning
BygherreErhverv
Entreprise

Fiskerhusene er visionen, til en ny attraktiv bebyggelse, på den gamle postgård grund på reersø. Dobbelthusene er en nytænkning af det traditionelle fiskerhus, i tråd med Reersøs geografiske placering, omgivet af vand, samt halvøens historie som fiskerby.

Dobbelthusene bliver opført med gode materialer, der falder ind i det øvrige bymiljø og arkitekturen. Husene opføres forskudt og med forskellige vinkler, der bryder bebyggelsens udtryk ned til et mere intimt og indbydende miljø omkring.

Planløsningen udføres som tidssvarende moderne udformninger, med en stor vægtning af omgivelsernes høje kvalitet og gode lysindfald. Alle boliger får udsigt over vejlen mod øst, og mulighed for at nyde aftensolen i forhaven mod vest. Boligstørrelserne udføres i eftertragtet størrelser på 72-99 m2, med have og terrasseareal.

Udearealer er tiltænkt gode parkeringsmuligheder indenfor grunden, for beboere og besøgende. Samt fælles opholdsareal der bidrager til gode muligheder, for sociale aktiviteter for beboerne.

Projektet er udarbejdet i forbindelse med købstilbud til byggegrunden, i tæt samarbejde med bygherre. Og Kalundborg kommune, der netop har godkendt handelen. Vi ser frem til det videre forløb.

Boligerne opføres til udlejning og forventes klar til indflytning i 2021. Hvis man ønsker at skrive sig op til en af boligerne, kan ScanEstate ApS kontaktes på tlf.: 5151 4976 eller mail@scanestate.dk

En screening af kulturmiljøer, udført af Århus Arkitektskole, har placeret Reersø som det område, med næsthøjest kulturhistorisk værdi i Kalundborg Kommune.

Andre projekter